Összetett salátáink

Rukkola sült paradicsommal

RUCCOLA WITH FRIED TOMATO

RUKKOLA MIT GEBACKENEN TOMATEN


Mozarellás rukkola saláta mézes balzsamecettel

RUCCOLA SALAD WITH MOZZARELLA
AND HONEY FLAVOURED
BALSAMIC VINEGAR


RUKKOLA MIT MOZZARELLEN
UND HONIGEN BALSAMESSIG


Szerelmes saláta

/Salátaágyra almát, diót, rukkolát és
narancsot halmozunk, mustárral,
mézzel és korianderrel ízesítjük/

PASSIONATE SALAD
/Celery, apple, walnut, ruccola, orange on
lettuce with mustard, honey and coriander/


LIEBESSALAT
/Apfel, Nuss, Rukkola und
Orange werden auf einem Salatbett gelegt, gewürzt
mit Honig, Senf und Koriander/


Fitnet saláta

/Friss zöldségek, rukkola, cukkíni,
szezámmaggal megszórva, olíva-
olajjal és frissen facsart citromlével
ízesítve/

FITNET SALAD
/Fresh vegetables
with ruccola, courgette seasoned with
sesame seed, olive oil and freshly squeezed
lemon juice/


FITNESS-SALAT
/Frische Gemüse, Rukkola
bestreut mit Sesamkern, mit Olivenöl und frischge-
drehten Zitronensaft/


Lyon-i majonézes burgonyasaláta

/A főtt burgonyát hagymás szalonnán
megpirítjuk, majd majonézes tejföl-
lel lazítva elkeverjük/

POTATO SALAD WITH
MAYONNAISE „LYON” STYLE
/Boiled potato fried on bacon and
onion, mixed with sour cream and
mayonnaise/


MAYOINNAISER KARTOFFELSALAT AUF
LYONER ART
/Gekochte Kartoffel wird mit Speck
gebraten, gemischt mit Mayonnaisser Sauersahne/


Anjou saláta

/A sült fűszeres csirkemellet ananásszal,
főtt rizzsel, zöldborsóval, majonézzel
összekeverjük, és így tálaljuk/

SALAD „ANJOU” STYLE
/Fried spiced chicken breast with
pineapple, boiled rice, green peas, cress
and mayonnaise/


SALAT AUF ANJOU ART
/Gebackene,
gewürzte Hühnerbrust wird mit gekochten Reis,
Grünerbse, Mayoinnaise gemischt und serviert/


Prérigordi kukoricás saláta

/A juliennre vágott sonkát, kukoricával,
jégsalátával, paprikával, majonézzel,
tejföllel, keverjük, fűszerekkel íze-
sítjük, és így tálaljuk/

CORN SALAD „PRÉRIGORDI” STYLE
/Ham chopped julienne with
corn, lettuce, paprika, mayonnaise, sour
cream and spices/


MAISSALAT AUF PRÉRIGORDI ART
/Juliangeschnitte Schinken werden mit Mais, Eissalat,
Paprika und Mayonnaissen, Sauersahnen gemischt,
gewürzt und servriert/


Sajtsaláta

/Füstölt sajtot, mozzarellát és trappista
sajtot keverünk majonézmártásba, és
pestóval ízesítjük/

MIXED CHEESE SALAD
/Smoked cheese, mozzarella and
„trappista” style cheese with mayon-
naise dressing and pesto/


KÄSESALAT
/Rauchkäse, Mozzarella, Trappisten-
käse werden in Mayoinnaise gemischt, gewürzt mit
Pesto/


Virág saláta

/Friss zöldségeket kockára vágott mozza-
rella sajttal, oliva olajjal, capribogyóval,
balzsamecettel és petrezselyemmel
tálalunk/

SALAD „VIRÁG” STYLE
/Fresh vegetables with chopped mozzarella,
olive oil and caper, spiced with balsamic
vinegar and parsley/


VIRÁG-SALAT
/Frische Gemüse mit gewürfelten
Mozzarellen, Olivenöl mit Kapern, Balsamessig und
Petersilien/

Öntetek

/Kapros-tejfölös, francia, fokhagymás, vinegrette/

DRESSINGS
/Dill-sour cream, French, garlic,
vinaigrette/

DRESSING
/Sauersahne mit Dill, franzözisch,
mit Knoblauch, Vinegretten/